Duyuru

Collapse
No announcement yet.

[ynx] - Lonely in the Night (Özgün)

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

[ynx] - Lonely in the Night (Özgün)

Merhabalar tekrar, dün yaklaşık sabahın 5:30'unda karanlıkta sinek vızıltısı sessizliğinde yaptığım bu duygusal cazsı kaydımı sizlere sunarım. Neighbors'a nazaran gerçek bir duygu içeriyor.

Beni tanıyan herkesin dinlemesi gerek diye düşünüyorum.

Not: Kayıt gerçekten çok düşük seste yapıldığından manyetik anahtar değiştirmesini bile duyabiliyorsunuz. Biraz gürültü için affedin, yarılambalı amfiler lambadan dolayı biraz gürültülü çalışırlar, full lambalılar kadar olmasa bile. Ayrıca single coil modunda olduğum için onun da tatlı bir inlemesi var.

Tears like the Rain tarzı bir şarkı bu. Muazzam duygu, ben ve Pam, parmaklarım Pam'a nazikçe dokunuyor, tamamen doğaçlama.

Link için myspace sayfamı ziyaret edip Lonely in the Night'ı seçiniz:

Yunus Erkaya's profile including the latest music, albums, songs, music videos and more updates.

Şarkının şiiri:

It was completely dark
    The stars invisible
    The curtains blinded the moon
    Only the sound of single coils were present
    That and Pam's gentle notes.

It was just you and me
    And no one else
    There might be some onlookers and eavesdroppers
    But we didn't care
    We simply glided away
    Through the deep chorus and echo
    With notes jumping out
    Like raindrops falling off flowers
    Onto the hurt soil.

Oh, they cried
    They were happy that they united
    Maybe it was all wrong
    Perhaps not
    Important was that not

Saving lives is not easy
    Saving yourself comes first
    Your dreams have to speak to you
    Not your selfish desires
    Lust is murder

Süper olmuş.Parça beni aldı başka diyarlara götürdü vallahi

Yorum

ne diyeyim şimdi o kadar çok şey denilebilir ki bir ara kendimi denize açılmış yatta uzanmış dalgalı sularda sallanırken hissettim süper yunus !!

Yorum

valla tonun bi kere çok iyi. duygularını da çok güzel yansıtmışsın, hakkaten adına yakışır bi şarkı olmuş. en çok da şiire bayıldım, gitarınla arandaki bağı çok güzel anlatmışsın(vokal yapacaksın, kaçışın yok ). eline, yüreğine sağlık.

Yorum

Yunus tebrik ederim çok tatlı olmuş, çok duygulu ve kesinlikle içine çekip alıp götürüyor. Hayal kurduruyor. Akşamları yatmadan önce bunu dinlesem yarısına gelmeden pireleri saymaya başlarım . Ballı süt etkisi yaratır kesinlikle. Hele o ton ve yumuşak vuruşlar nasıl rahatlatır insanı Senden ümidim var geleceği olan bir müzisyensin

Yorum

Açıkçası kimse yorum yapmaya yeltenmeyince biraz gıcık olup, bir daha kayıt atmamaya karar vermiştim. Ama şu sözleri tekrar görünce aslında müziği ne için yaptığımı bir daha farkettim. Siz değerli dinleyicileri başka diyarlara götürebildikten sonra, ister 1 kişi olsun ister bin kişi. Ben amacıma ulaşmışımdır. Kulağınıza sağlıktır

Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Attığınız yorumların gerçekten gaz verici etkisi var. Ve yorum gelmeyince 'Öf, bunu şimdi boşuna mı paylaştık,' tarzı bir havaya girdiğimi hatırlatır; coverlarıma atılan yorumların daha fazla olması orijinal olmak konusundaki şevkimi kırmaktadır. Haberiniz ola. Ben şimdi 1 hafta kasarsam Tender Surrender'i babalar gibi çalarım. Ama artık koca adam olduk; coverlar nereye kadar değil mi

Yorum

Yunus'um eline koluna sağlık güzel bi beste olmuş. Sende iyi biliyorsun ki bu ülkede cover çalan müzisyenler daha bi ön planda oluyor malesef ama çabalamak beste yapmak büyük iştir taktir edilmeside gerekir. Bana göre müzisyenliğin başladığı noktadır beste yapmak. Beste çok güzel bir tad veriyor kulağa, tebrik ederim

Yorum

Çok hoş gerçekten daha çok çömezim gerçi ben yeni başladım elektroya çok güzel de çalmıyorum ama bu ve diğer kayıtlarını indirip mp3 de bulundurmak istiyorum yunus abi böyle bir şansım var mı dinleyip dinleyip feyz alacağım

Yorum

güzel olmuş,aynı benim gibi çalıyorsun,ama ben böyle duygusal takılacağım zaman parmakla çalıyorum,çalabiliyorsan pat metheny'nin şarkılarını çalışmanı tavsiye ederim,çok güzel ve ilginç akorlar keşfediyorsun sonra onlardan kendin birşeyler üretiyorsun,ciddiyim denemediysen şöyle bir bak

Yorum

miles_davis isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    güzel olmuş,aynı benim gibi çalıyorsun,ama ben böyle duygusal takılacağım zaman parmakla çalıyorum,çalabiliyorsan pat metheny'nin şarkılarını çalışmanı tavsiye ederim,çok güzel ve ilginç akorlar keşfediyorsun sonra onlardan kendin birşeyler üretiyorsun,ciddiyim denemediysen şöyle bir bak
                    Tavsiyen için teşekkür ederim. Pat Metheny severek dinlediğim değerli bir müzisyendir

Yorum

Çok güzel olmuş Yunus'um. Manyetik swicinin sesi ayrı bir tatlı . ''Pık'' latmalar (gerçek adını unuttum ) bir harika ve içinden geldiği ve yumuşak çalınmış birşey... İşte bunu tatlı yapanda o...

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                      X